Daimbräck
Att göra bräck är superenkelt julgodis och kan varieras i det oändliga känns det som. Det är knappt så man behöver skriva ner receptet, men jag gör det ändå!
 
Bräck kan du variera med olika typer av choklad som du smälter och olika toppings, bara fantasin sätter gränserna. 
 
Just denna gång valde jag att göra daimbräck för jag tycker det är så gott med daim!
 
 
 
Ingredienser:
200 gram mjölkchoklad
1 dubbeldaim eller annan valfri topping
 
Gör såhär:
1. Smält mjölkchokladen över vattenbad.
2. Bred ut den smälta chokladen på en plåt klädd i bakplåtspapper.
3. Hacka daim och strö över.
4. Låt stelna i ca 2 timmar i rumstemperatur och bryt sedan lagom stora bitar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress